Home / archiefcentraal / activiteiten in bieb dalfsen en nieuwleusen

activiteiten in bieb dalfsen en nieuwleusen

Vrijdagavond 14 oktober is er in de bibliotheek van Dalfsen een demonstratie sieraden maken. Claudia Lubberts laat zien hoe zij haar sieraden maakt. Kettingen, armbanden en oorbellen voornamelijk van nikkelvrije materialen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

De bibliotheek organiseert tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor groepen met verschillende belangstelling. Heb je vragen bel dan even 0529-432413.

Dinsdagavond 18 oktober van 20.00 – 22.00 uur komt binnenhuisarchitect en schrijver van veel woonboeken (o.a. Van woonhuis tot droomhuis) Hans Slim naar de bibliotheek van Nieuwleusen. Hij vertelt over zijn werk, trends en geeft tips. Anja van der Pers, oud-leerlinge van hem, uit Nieuwleusen assisteert hem.

Hans Slim is in de jaren negentig begonnen met de televisieserie Een eigen huis een plek onder de zon. Later werd de naam veranderd in Eigen Huis & Tuin. Het was het eerste interieurtelevisieprogramma in Nederland. Naast de presentatie deed hij ook de interieuradviezen en styling in dit televisieprogramma.

Later presenteerde hij drie jaar lang elke donderdag een styling- en interieuritem in het live-televisieprogramma Koffietijd

.

Daarna volgden nog vele andere programma’s. Hij schreef voor VT-Wonen en de Telegraafwoonkrant en vele vakbladen. Daarnaast bedacht en schreef hij televisieprogramma’s zoals TV Woonmagazine. Momenteel is hij docent International Academy for Interior Design. Tevens is hij gastdocent op vele ROC’s in Nederland. Hans Slim haalt zijn woon- en stylingnieuws uit vele landen. Hij reist regelmatig naar New York, Berlijn, San Francisco en Milaan. Bovendien heeft hij vele contacten met mensen uit de interieur-televisie en lifestylewereld.

Kom naar de bibliotheek en laat je inspireren door deze veelzijdige woongoeroe. Kaartjes (beperkt aantal) zijn verkrijgbaar in zowel bibliotheek Nieuwleusen als bibliotheek Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.