Home / archiefcentraal / acteren voor kinderen in dalfsen en lemelerveld

acteren voor kinderen in dalfsen en lemelerveld

Dit in navolging van succesvolle workshops in het afgelopen voorjaar.

Tijdens 12 lessen studeren de kinderen samen een dans en een musicallied in en wordt er aandacht besteed aan hun speldurf, expressie en fantasie ontwikkeling. Bij de laatste les zijn familie en vrienden van harte welkom om de eindpresentatie bij te wonen.

De cursus wordt gegeven door een vakdocent van Muzerie en start bij voldoende deelname op dinsdagmiddag 22 november in wijkverenigingsgebouw Ankum in Dalfsen en Kulturhus Mozaïek in Lemelerveld. Inschrijven kan via een inschrijfstrook op de flyer die deze week op alle basisscholen wordt uitgedeeld. De cursus wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief door een subsidie van de gemeente Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.