acteren voor kinderen in dalfsen en lemelerveld

Dit in navolging van succesvolle workshops in het afgelopen voorjaar.

Tijdens 12 lessen studeren de kinderen samen een dans en een musicallied in en wordt er aandacht besteed aan hun speldurf, expressie en fantasie ontwikkeling. Bij de laatste les zijn familie en vrienden van harte welkom om de eindpresentatie bij te wonen.

De cursus wordt gegeven door een vakdocent van Muzerie en start bij voldoende deelname op dinsdagmiddag 22 november in wijkverenigingsgebouw Ankum in Dalfsen en Kulturhus Mozaïek in Lemelerveld. Inschrijven kan via een inschrijfstrook op de flyer die deze week op alle basisscholen wordt uitgedeeld. De cursus wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief door een subsidie van de gemeente Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.