Home / archiefcentraal / zvoschutte informatisering 1 hard onderuit

zvoschutte informatisering 1 hard onderuit

Tegenstander Ruurlo werd afgelopen seizoen al twee keer makkelijk opzij gezet en dat zou dit keer weer moeten gebeuren. De eerste vijf minuten waren voor het publiek nog wel om aan te zien maar daarna werd de ploeg van coach Dennis van Dijk steeds slordiger en kreeg Ruurlo steeds meer kansen om de score te openen.

Gelukkig was keeper Jan Peter Ekkel wel bij de les en door diverse keren kordaat optreden kon hij het doel schoon houden en zo zijn ploeg de kans geven om weer grip op de wedstrijd te krijgen. Echter bleven de mannen van ZVO/Schutte Informatisering meer bezig met zichzelf, de scheidsrechter en andere teamleden en bleef Ruurlo kans op kans stapelen. Gelukkig bleef het de eerste helft 0-0 en zou een korte rust weer voetbal in de ploeg moeten brengen.

De tweede helft werd met frisse moed begonnen maar het ging al snel mis. Nog geen drie minuten na de aftrap werd Rick Koelman met geel naar de kant gestuurd wegens commentaar. Ruurlo kon echter de man meer situatie niet uitbuiten en het bleef nog 0-0. Maar wie kansen krijgt die scoort uiteindelijk toch wel en dat was in de eenendertigste minuut het geval toen een snelle counter eindelijk geen prooi was voor de keeper. Door de 0-1 van Ruurlo zakten ze nog meer in de verdediging en moest ZVO/Schutte Informatisering het spel gaan maken. Echter een ploeg die totaal niet in de wedstrijd zit gaat dit niet lukken. Er volgden nog vele counters en uiteraard weer veel commentaar op de scheidsrechter en die besloot dan ook om aanvoerder Stefan Buitenhuis met geel naar de kant te sturen.

Deze keer werd de man meer situatie wel snel benut en stond het 0-2 voor Ruurlo. Nog geen twee minuten later was het de keeper van Ruurlo die kon scoren nadat de eigen keeper veel te ver uit zijn goal stond; 0-3. ZVO/Schutte Informatisering kwam totaal niet meer in zijn spel en wachtte een zware nederlaag. In de laatste minuut was het dan ook weer Ruurlo dat met een strak schot in de kruising de wedstrijd definitief besliste in een 0-4 overwinning.

Voor de ploeg uit Ommen is het nu zaak om weer de koppen dezelfde kant op te krijgen en weer lekker te gaan voetballen. Want wat er afgelopen woensdag is laten zien was absoluut niet Eerste Divisie waardig. Vrijdag 23 september zal de ploeg dan ook uit een heel ander vaatje moeten tappen om de punten uit Enschede te halen bij Drienerlo.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.