Home / archiefcentraal / zomeravondconcert de broederband

zomeravondconcert de broederband

Op deze avond zullen de muzikanten een afwisselend programma ten gehore brengen. Ook de drumband is van de partij en heeft enkele nummers ingestudeerd onder leiding van de nieuwe instructeur Perry Reimink. De Broederband wil er alles aan doen de muziek tot een passend en swingend geheel te laten overkomen. Ook de leerlingen doen weer mee in het orkest en zij zullen samen met het orkest laten horen dat er goede vorderingen zijn gemaakt.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Jan Jager en de drumband staat onder leiding van drumbandinstructeur Perry Reimink. Nieuwsgierig geworden? Het concert, waarvan de toegang gratis is, begint om 19.00 uur. Bij slechte weersomstandigheden zal het concert niet doorgaan. Kom, geniet van de muziekvereniging De Broederband.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.