zevende flatertoernooi bij volco in ommen

Tijdens het volleybalfeest is er de laatste jaren ook altijd een stukje opleiding in het programma opgenomen. Het hele programma speelt zich af in sporthal de Carrousel.

Het opleidingsgedeelte van het toernooi begint op donderdag 15 september om 16.30 uur. Adrie Noy uit Gennep, professioneel volleybaltrainer en bedenker van het populaire CMV volleybal (CMV = Cool Moves Volley, dit is de naam van de volleybalopleiding voor kinderen van de basisschool), geeft een clinic aan alle CMV trainers van Volco. Ook trainers uit de omgeving kunnen zich hiervoor (nog steeds) aanmelden. De twee oudste CMV teams van Volco zullen hier actief aan mee doen. De overige teams beleven aan de andere kant van de zaal een leuke middag en vriendinnetjes, maar zeker ook vriendjes, worden van harte uitgenodigd om ook mee te komen doen. Heren 1 en Heren 2 evenals de recreanten spelen ’s avonds de eerste wedstrijden van het toernooi. Een toernooi dat op vrijdag wordt vervolgd als de eerste C en B jeugdcategorieën en een poule derde klasse dames hun wedstrijden spelen.

Op zaterdag is het voor sommige teams al heel vroeg dag. Vanaf 09.00 uur is er de hele dag volleybal op allerlei niveaus te zien. Dames 1, 2, 3 en 4 doen om 22.00 uur het licht uit en zijn dan net als alle andere 61 teams klaar voor de competitie.

Iedereen is welkom te komen kijken naar de meer dan 100 wedstrijden die in drie dagen gespeeld gaan worden. De toegang is mede dankzij Restaurant Flater, Mohocar Caravans en Camping de Kleine Wolf het hele weekend gratis. Bij goed weer staat naast de sporthal de Fast Smashing opblaaskooi opgesteld.

Kijk op www.volco-ommen.nl voor meer informatie en wedstrijdschema’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.