Home / archiefcentraal / zenpc nieuwleusen reikt prijzen uit

zenpc nieuwleusen reikt prijzen uit

Tijdens de zwemvierdaagse die Z&PC Nieuwleusen in juli organiseerde, konden alle deelnemers en belangstellende kinderen meedoen aan een ballonnenwedstrijd. Van alle opgelaten ballonnen kwamen 9 kaartjes terug.

De ballon van Fay Bruggeman landde in Celle, Duitsland en legde een afstand van 255 km af. Hiermee kwam haar ballon het verst. De overige winnaars waren Wouter Fossen (215 km) en Selena Ogink (121 km). Woensdag 28 september was de prijsuitreiking. Op de website www.zpcnieuwleusen.nl staan de gegevens van de overige ontvangen kaartjes.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.