Home / archiefcentraal / workshop fotografie was succesvol

workshop fotografie was succesvol

Na ’s morgens de theorie en techniek behandeld te hebben en een stevige lunch toog het gezelschap naar de Lemelerberg om daar de schaapskudde van Landschap Overijssel te zoeken. De schapen, die ’s morgens al bezoek gehad hadden van een andere groep belangstellenden, lieten zich nog niet zo makkelijk opsporen. Na verloop van tijd kregen de deelnemers aan de excursie de schapen toch in beeld en werd er naar hartenlust gefotografeerd. De schapen stonden gewillig model. Zo kon de ‘s morgens geleerde theorie in de praktijk geoefend worden. Voor 8 oktober staat de laatste workshop Fotografie en Natuur van dit jaar gepland. Opgave kan via dookvangils@hotmail.com .

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.