Home / archiefcentraal / winnaars acties bibliotheek ommen lemele

winnaars acties bibliotheek ommen lemele

In Ommen op de Uitgaansmarkt kwam Jaap Molenaar tot 2780 bladzijden. Beide heren hebben inmiddels hun boekenbon ontvangen. Tijdens de Uitgaansmarkt werd ook een Vriendschapspas van Ccoba verloot. Mevrouw Jurjens-Laroes was hier de gelukkige winnaar. Zij kan een seizoen lang tegen gereduceerd tarief de lezingen van Ccoba bezoeken.

Op de peuter- en kleutermarkt in de Carrousel van 3 september kon met het goede aantal bladzijden het toepasselijke prentenboek Plons gewonnen worden. Hier was de vierjarige Perre Derksen de gelukkige winnaar. Voor Gerbrand Bouwhuis, Familie Bessels, Rianne Seigers, Familie Ekkel en Familie Olsman was er een poster van het prentenboek waarin een varkentje het allerliefste in een plas water plonst.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.