Home / archiefcentraal / wie wordt de oranjestraat van nieuwleusen

wie wordt de oranjestraat van nieuwleusen

Van den Bosch beschrijft het plan voor de viering van de Oranje vereniging: “Voor de mooiste versierde straat hebben we natuurlijk een prijs bedacht: Deze straat mag zich namelijk één jaar lang de Oranjestraat van Nieuwleusen noemen. En natuurlijk zorgen wij voor consumpties voor de winnaars van de straat”.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet de straat wel aangemeld worden op het e-mail adres van oranjevereniging.nieuwleusen@gmail.com . Dit kan tot en met zondag 4 september. Voor de jurering is een onafhankelijke partij gevraagd, zodat er een eerlijke winnaar uit de bus komt. Aanmelden is verplicht om in aanmerking te komen voor de prijs.

De bestuurleden van Oranjevereniging Dalfsen gaan jureren op dinsdagmiddag 6 september en de uitreiking van de prijs zal plaatsvinden tijdens de opening van de feesten op woensdag 7 september om 13.30 uur door burgemeester Han Noten. “Dus succes met het versieren van de straat en graag tot ziens op de 75e editie van de Oranjefeesten in Nieuwleusen”, aldus de jarige Oranjevereniging.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.