werelddansen voor 55ers in nieuwleusen

De dansers dansen vaak in een kring, rij of in de vrije ruimte. Ook wordt er soms individueel gedanst of van partners gewisseld. Iedereen kan dus meedoen. Je kunt je ook in je eentje opgeven. Ook ervaring is niet nodig.

Werelddansen is een combinatie van gezond bewegen, interesse voor andere muziek- en dansculturen en bovendien een heel erg goede hersengymnastiek. Bovenal geldt het plezier van samen dansen.

Iedereen vanaf 55 is van harte welkom op de open les op 27 september van 14.00 tot 15.00 uur in Sporthal de Schakel aan de Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Inschrijven kan ter plekke, de demonstratieles is gratis.

Wanneer er zich na de open les 12 tot 15 deelnemers aanmelden wordt er gestart met een cursus Werelddansen. Vanaf dinsdagmiddag 10 oktober van 13.30 tot 15.00 uur zal deze cursus starten onder leiding van docente Karin Beaufays. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen via 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.