Home / archiefcentraal / welkom bij de varkenshouder

welkom bij de varkenshouder

Naast een doorkijk vanachter glas zullen er voor deze gelegenheid tevens een aantal biggen buiten vertoeven. De familie Hogenkamp stippelt een route uit waarbij ook de drie showrooms te aanschouwen zijn. Bedrijfsfilms, hapjes en drankjes worden gepresenteerd. Kinderen kunnen hun schilderkunsten vertonen en buiten “zwientie tikken” in schoon stro. Om 15.00 uur kan je nieuwe eigen vleesgerechten komen proeven. Iedereen van harte welkom aan de Schapendrift 7A in Oudleusen, toegang vrij van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.stapindestal.nl en www.farmfocus.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.