wedstrijd van de week scd83 lemele

Bij Lemele loopt het op dit moment goed. Volgens aanvoerder Peter Talen komt dat door de sfeer heel erg goed is. “We zijn een heel degelijk team, dat tactisch heel goed staat.” Trainer Hendri Zwinselman is voor het tweede seizoen de trainer en hij zei vorig jaar al dat er nog veel rek in het team zit. Zaterdag zal het een echte test worden voor de mannen uit Lemele, want dan wacht de topper tegen SCD’83 uit Dedemsvaart, dat vorig jaar degradeerde en eigenlijk snel terug wil naar de derde klasse.

Afgelopen zaterdag werd VSW met maar liefst 0-10 van het veld gespeeld. Nu is VWS geen graadmeter, maar het zegt toch genoeg over de dadendrang van de Dedemsvaarters. SCD’83 is een erg jong team. De oudste speler is 27 jaar. Trainer Jan-Peter Jonkman heeft het kunstje al eerder geflikt met Nieuwleusen, maar volgens hem zijn ZAC en Kloosterhaar de titel kandidaten.

De wedstrijd op sportpark De Boekweit in Dedemsvaart begint om 14.30 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres. Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 1 oktober 14.30 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.