wedstrijd van de week ovc 21 dalfsen

Vechtdal Centraal geeft met Time Out Sport Jack Hutten elke week een voetbal weg aan één van de deelnemers aan de ‘Time Out Sport Jack Hutten Wedstrijd van de Week’. Elke week roept Vechtdal Centraal een wedstrijd van een club uit het Vechtdal uit tot wedstrijd van de week. Deze week is de wedstrijd SOVC ’21 en Dalfsen uitgeroepen tot Wedstrijd van de Week.

OVC’21 tegen Dalfsen is de absolute kraker in de Vijfde Klasse H. Dalfsen en Ommen willen eigenlijk allebei wel een klasse hoger spelen. Dalfsen kende vorig jaar een slecht seizoen. Het begon slecht aan de competitie, haalde daarna veel punten binnen, maar na de nederlaag bij EMMS in de laatste minuut ging het bergafwaarts. Het was dan ook niet vreemd dat de ploeg degradeerde.

OVC’21 mistte de vierde klasse nipt door de laatste wedstrijd tegen Raalte in de nacompetitie te verliezen, terwijl een gelijkspel voldoende was geweest. Dit jaar willen de mannen van Michael Dikken wel proberen een treetje hoger te gaan, maar dan zal er zondag wel eerst van koploper Dalfsen gewonnen worden.

OVC’21 begon goed bij USV maar verzaakte daarna tegen Holten. Dalfsen liet zondag tegen Broekland de eerste puntjes liggen, want paal en lat stonden in de weg. OVC’21 tegen Dalfsen is een echte derby en het kan er wel eens hard aan toe gaan.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 25 september en begint om 14.00 uur. Decor voor de wedstrijd is sportpark de Westbroek.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 25september 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.