Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week nieuwleusen asc 62

wedstrijd van de week nieuwleusen asc 62

Deze week is de wedstrijd SV Nieuwleusen – ASC ’62 uitgeroepen tot Wedstrijd van de Week.

Het valt Nieuwleusen nog niet mee in de tweede klasse. Vorig seizoen werd het team met vlag en wimpel kampioen met 55 punten en 44 goals voor en maar 11 tegen. Slechts één wedstrijd werd verloren. Nu werden de eerste twee wedstrijden al verloren, al was het thuis tegen AVW’66 nipt. Tegen Sparta Enschede werd het maar liefst 6-0.

ASC’62 begon uit tegen Enter Vooruit ook slecht aan de competitie. In Enter ging het team met maar liefst 5-1 onderuit. Vorige week werd tegen SVVN een duidelijke overwinning (3-0) geboekt.

Zaterdag treffen de twee clubs elkaar in Nieuwleusen. Een echte derby dus. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken, dus het zal een spannende pot worden. Er worden veel toeschouwers verwacht. Nieuwleusen moet eigenlijk winnen, want anders staat het stijf onderaan.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 17 september 14.30 uur zijn geldig.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.