voorlichtingsmiddag openbaar vervoer

Landstede Welzijn Ommen houdt op donderdagmiddag 13 oktober van 14.30 tot 16.00 uur een voorlichtingsmiddag over het Openbaar Vervoer. Met de invoering van de OV-chipkaart wordt een nieuw betaalmiddel voor het openbaar vervoer ingevoerd dat in 2012 de oude strippenkaart en abonnementen moet gaan vervangen.

Met name senioren hebben vaak behoefte aan informatie. Daarom organiseert Landstede Welzijn in samenwerking met een OV ambassadeur van de Provincie Overijssel , een voorlichtingsbijeenkomsten over het Openbaar Vervoer.

Deelname aan deze voorlichtingsmiddag is gratis. De voorlichting wordt gegeven in De Carrousel aan de Chevalleraustraat 10 in Ommen. Aanmelden is gewenst via 088-8508810 op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.