voorlichtingsavond voor mantelzorgers

De voorlichtingsavond staat in het teken van de invloed die het mantelzorgen op je leven heeft. ‘Hoe houd je het vol’ is het thema. Daarbij komen aan de orde draaglast en draagkracht, energiegevers en energievreters. Verder is er gelegenheid met andere mantelzorgers in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Tevens zal aandacht besteed worden aan de vragen die je misschien hebt over het onderwerp Mantelzorg.

Voor inlichtingen kun je bellen met Carinova Steunpunt Mantelzorg op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via 0900 86 62 (lokaal tarief) of via steunpuntmantelzorg@carinova.nl. Ook kun je inlichtingen vragen bij Gerda van Marle van de Wmo Adviesraad Hardenberg via 0523 – 61 46 04. Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgave is gewenst, niet verplicht. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg kunt u vinden op www.carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.