Home / archiefcentraal / voorlichtingsavond voor mantelzorgers

voorlichtingsavond voor mantelzorgers

De voorlichtingsavond staat in het teken van de invloed die het mantelzorgen op je leven heeft. ‘Hoe houd je het vol’ is het thema. Daarbij komen aan de orde draaglast en draagkracht, energiegevers en energievreters. Verder is er gelegenheid met andere mantelzorgers in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Tevens zal aandacht besteed worden aan de vragen die je misschien hebt over het onderwerp Mantelzorg.

Voor inlichtingen kun je bellen met Carinova Steunpunt Mantelzorg op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via 0900 86 62 (lokaal tarief) of via steunpuntmantelzorg@carinova.nl. Ook kun je inlichtingen vragen bij Gerda van Marle van de Wmo Adviesraad Hardenberg via 0523 – 61 46 04. Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgave is gewenst, niet verplicht. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg kunt u vinden op www.carinova.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.