volleybaltoernooi buurtschap ommerkanaal

Dit jaar konden ze profiteren van de luxe van echte sportparkverlichting. De volleyballers hoefden zich niet te behelpen met een aantal bouwlampen zoals vorig jaar. De verlichting heeft het plaatselijk belang onlangs aangeschaft. Hier konden ze nu goed gebruik van maken. Ook is het ’s avonds mogelijk om te volley- of voetballen doordat het veldje kan worden verlicht. Binnenkort worden er op het sportveldje basketbalnetten geplaatst. Er wordt gehoopt op veelvuldig gebruik hiervan.

Voor het volleybaltoernooi hadden zich tien teams aangemeld. Er werd fanatiek gevolleybald om een plek in de finale te bemachtigen en deze was dan ook bijzonder spannend. De uitslag is als volgt:

De familie Petter West heeft vorig jaar de wisselbeker gewonnen maar kon deze beker niet behouden want de eerste prijs ging naar de familie Dunnewind, voor de tweede keer. Als tweede eindigden De Maatjes, bewoners Maatschappijwijk. En als derde De Oranjevereniging Witharen

Na het toernooi kon iedereen in het buurthuis nog gezellig napraten en zijn/haar overwinning vieren onder het genot van een drankje. De band BTW speelde heel goed, vooral de wat oudere jeugd sprak de nummers erg aan, want er werd veel gespeeld van de jaren ’60 − ’70. “Al met al was het heel gezellig en dus is deze avond volgend jaar vast weer voor herhaling vatbaar,” aldus het comité van het Plaatselijk Belang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.