volco start met winst

Op jacht naar succes kon Volco gelijk aan de bak. De Hypotheekgroep Flash uit Nieuwleusen stond na een verblijf van één seizoen in de tweede divisie weer aan de andere kant van het net en dan weet je het wel. Dan is alleen 100% inzet niet genoeg. En die woorden waren niet tegen dovemansoren gericht. Volco startte fel en gedreven en zag dat terug in de setstanden.

Met 25-15 en 25-17 trokken de dames van Jolanda Logtenberg de eerste twee sets naar zich toe. In de derde set wordt de overwinning veilig gesteld. 25-22. Maar het bonuspunt ging naar de gasten uit Nieuwleusen die goed wisten te profiteren van de stijgende foutenlast bij Volco. Met name aanvallend en serverend belande de bal nog al eens aan de verkeerde kant van de lijn. 23-25. Maar zo lang de aanvalspatronen goed zijn komt de rest vanzelf is de algemene mening. Al met al een goede overwinning. Zaterdag aanstaande moet Volco op bezoek bij promovendus Sudosa-Desto in Assen. Ook zij wonnen hun eerste wedstrijd met 3-1. De wedstrijd in de Timp begint om 16.30 uur. Meer informatie op volco-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.