vijf demonstraties op een dag bij creabest

Scrapbook- en stempelwinkel Creabest houdt op zaterdag 17 september een demonstratiedag. Op deze dag zijn er maar liefst vijf demonstraties van nieuwe technieken en producten te zien, waaronder de populaire stempel- en inkttechnieken van Tim Holtz en het werken met Glimmermist.

Daarnaast komt Frences Lich-Klappe demonstreren naar aanleiding van haar pas verschenen boek ‘Kaartromantiek’. Bezoekers kunnen hun boek ook laten signeren door Frences. Van 10.00 tot 16.00 uur is elke kaartenmaker, stempelaar en scrapper welkom om deze leuke demonstraties te bekijken onder genot van een lekkere kop koffie of thee aan de Kerkstraat 8 in Ommen. Meer informatie is op www.creabest.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.