Home / archiefcentraal / verwen je baby met een heerlijke massage

verwen je baby met een heerlijke massage

Carinova in Ommen start op maandag 17 oktober met een cursus Babymassage. De cursus is voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden. Dus niet voor de pasgeboren baby. De cursus wordt gegeven in het wijkgebouw, Jhr. van Nahuysstraat 66. De cursus duurt van 9.30 uur tot 11.00 uur en de vervolgdata zijn 24 en 31 oktober, 7 en 14 november. Via telefoonnummer 0900 86 62 (lokaal tarief) kun je een opgaveformulier aanvragen, maar via de website www.carinova.nl kun je je ook rechtstreeks opgeven.

Kosten: 90 euro (leden Carinova Servicepakket 75 euro).

Een baby verandert snel. Een baby vanaf zes weken heeft weer een andere massage nodig dan een pasgeboren baby. Tijdens deze bijeenkomst leert u wat een oudere baby prettig vindt.

Babymassage is een manier om via lichamelijk contact de relatie tussen ouder en baby te verdiepen. Het is een gezellige doe-cursus waarin u inzicht krijgt in de lichaamstaal en ontwikkeling van de baby. Babymassage is zeer geschikt voor baby’s die veel huilen, overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes. Voor iedere baby vormt de massage een prettige toevoeging op de dagelijkse verzorging.

Babymassage wordt gegeven door een docent met een specifieke babymassage-opleiding. Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden verschillende massagetechnieken en babygymoefeningen geleerd. Verder leert u van alles over de ontwikkeling van de baby en hoe u de baby haptonomisch kunt dragen en tillen zodat het voor de baby prettig aanvoelt.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.carinova.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.