Home / archiefcentraal / van den heuvel op podium lunteren

van den heuvel op podium lunteren

Van den Heuvel finishte als zevende in Lunteren, vlak achter hem kwam Jeroen Wessel (ook ATB-team Lemelerveld) op een tiende plek binnen. Dienand Broekhuis, die ook startte, haalde de finish niet. Materiaalproblemen nekten de renner.

De dames reden een aparte wedstrijd. Lyan Rensen kende wegens kettingproblemen een dramatische start. Ze kon vervolgens als laatste deelnemer de wedstrijd beginnen. Lyan liet zien goed uit de voeten te kunnen op het parcours in Lunteren en reed sterk naar voren. Ze finishte na ruim anderhalf uur wedstrijd als 6e.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.