van den heuvel finisht derde

Het parcours in Zoetermeer, rondom de skihal van Snowworld, was ten opzichte van voorgaande jaren iets gewijzigd. Enkele vlakke stukken waren eruit gehaald waardoor de omloop nog zwaarder werd. Ook Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel stapten zaterdag op de fiets. Dienand reed gedurende de hele wedstrijd binnen de top-tien bij de Masters 40+. Hij finishte na zes ronden op een achtste plaats.

Jeroen miste de slag en reed vanaf de eerste ronde in zijn eentje kort achter de kopgroep. Later in de wedstrijd schoof hij nog wel een aantal plaatsen op door enkele stilvallers uit de kopgroep terug te halen en kwam als achtste over de finish.

Op zondag ging Lyan Rensen bij de Elite dames van start. Ze had naar eigen zeggen niet haar beste dag en kon niet het juiste ritme vinden. Ze finishte als 22e. Bij de Elite Heren stond Mark van der Heijden aan het vertrek. Hij finishte als 31e.

Op zaterdag 24 september startte het Nederlandse veldritseizoen met de Internationale veldrit in Harderwijk. Namens ATB-Team Lemelerveld stond Jordy Luisman bij de wedstrijd voor Elites en Beloften aan de start. De eerste paar ronden kon Jordy met een omvangrijke kopgroep mee. Deze grote groep viel later uiteen. Jordy finishte als zeventiende overall en als tiende Eliterenner. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.