Home / archiefcentraal / vakantiekrachten carinova winnen scooter

vakantiekrachten carinova winnen scooter

Vakini Veluppillai uit Deventer en Esther van der Velde uit Mariënberg, vakantiekrachten van Carinova Huishoudelijke Hulp, hebben een scooter gewonnen. Maandag overhandigde Hans ter Maat, directeur van Carinova Huishoudelijke Hulp, twee moderne Killerbee scooters aan de gelukkige winnaars.

Ieder jaar is er tijdens de vakantieperiode grote behoefte aan vakantiekrachten bij Carinova. Bij de divisie Huishoudelijke Hulp, met ruim 1.800 medewerkers en 600 zelfstandige alfahulpen, is het elke zomer weer een uitdaging om de vakantieplanning op te vangen. Bijna 400 vakantiekrachten zijn noodzakelijk om de zaken op rolletjes te laten verlopen.

Vorig jaar verlootte Carinova kaartjes van Dance Valley. Dit jaar fraaie scooters. Carinova wil hiermee symbolisch alle vakantiekrachten nogmaals bedanken voor hun geweldige inzet en hoopt ook tijdens komende vakantieperiodes weer op hen te kunnen rekenen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.