ulu spor fc laat usv tot laatste minuut zweten

In de 17e minuut viel de eerste treffer toen Roland Truggelaar een voorzet van Rick Timmerman bekwaam afrondde, 0-1. Zes minuten later kon Rick Timmerman in vrije positie de 0-2 binnenschieten. Ook na dit tweede doelpunt kregen de Nieuwleusenaren legio mogelijkheden om de score verder op te voeren maar de mannen van coach Joshua Nijlant gingen erg slordig met de geboden ruimte en kansen om. Het was dan ook verrassend dat door een verdedigingsfout Halil Meral in de 30e minuut wel erg makkelijk Daniël Kreileman kon passeren, 1-2. Vier minuten voor de pauze vergrootte Roland Truggelaar na een prima assist van Aaron voor ’t Hekke met een mooi doelpunt de marge weer naar twee, 1-3.

Wie had verwacht dat USV in de tweede helft de 1-3 stand naar een hogere score zou tillen, kwam bedrogen uit. In plaats van direct druk op de spelers van Ulu Spor te zetten liet men door foutieve passes en onnodig balverlies de Zwollenaren volledig in de wedstrijd terugkomen. De Afghaanse aanwinst Samer Popalzy strafte een defensieve blunder in de 65e minuut direct af (2-3) en Gokhan Yildrim bracht na onnodig balverlies en een blunder van doelman Daniël Kreileman, de ploegen vijf minuten voor tijd verrassend op gelijke hoogte, 3-3. In het slotoffensief werd USV toch nog beloond. Invaller Steven Massier werd in de 90e minuut binnen het strafschopgebied van Ulu Spor onreglementair gestuit. De door arbiter Winnubst terecht toegekende strafschop werd onberispelijk door routinier Eric van der Sande ingeschoten, 3-4.

Zondag staat om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden de thuiswedstrijd tegen SDOL op het programma. Vorig seizoen eindigden beide wedstrijden in een overwinning voor de Lutenbergers. Er valt dus nog iets recht te zetten, volgens de USV-ers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.