Home / archiefcentraal / thema avond voor mantelzorgers nieuwleusen

thema avond voor mantelzorgers nieuwleusen

Wil je meer informatie over deze avond dan kun je contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg van Carinova 0900 86 62 (lokaal tarief) of met Fenny Harke van de plaatselijke werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen (0529) 85 09 10. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

De avond staat in het teken van ‘Hoe word ik gehoord als mantelzorger?’ Mantelzorger zijn is mooi, je doet het graag, maar het kan ook heel zwaar zijn. Bij wie kun je terecht? Is het belangrijk om ervaringen te delen? Wie kan je de weg wijzen? Op deze vragen zullen zij deze avond ingaan. Uiteraard is er ruim gelegenheid voor het stellen van andere vragen met betrekking tot mantelzorg. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg op www.carinova.nl.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.