stuiterbal ommen life

Ik ben dan maar een eenvoudige Stuiterbal met multistuitermogelijkheden, maar wat er in Ommen gebeurd, is zelfs voor een Rollercoaster nog niet te behappen. Trots Ommen stijgt tot ongekende hoogte door een enorme verbintenis, begrip voor elkaar en vooral heel veel gezelligheid.

Omliggende gemeenten kijken naar EventCity Ommen als voorbeeld, maar krijgen het bijzondere sfeertje maar niet van de grond. Wat voor bijzondere stofjes zitten er toch in de lucht die de Ommenaren zo creatief en actief maken? Nou, ik kan u wat tips verklappen. Ten eerste: Wij hebben een aantal horeca-gelegenheden die zomaar ineens een eigen afdeling van de Koninklijke Horeca Nederland weten op te zetten. Voor zo’n kleine gemeenschap is dit een heel bijzonder resultaat.

Ten tweede: Alle ondernemers hebben inmiddels hun krachten gebundeld in de Stichting Promotie Ommen, van winkels, industrie en restaurants tot campings en boerderijen om zo optimaal heel ondernemend Ommen te vertegenwoordigen. Ten derde: Al die clubjes werken zo intensief samen dat zij inmiddels om tafel zitten voor een herpositionering van onze gemeente. Dat betekent simpelweg dat heel Ommen hetzelfde doel heeft en zich niet laat onderdompelen door de Vecht maar deze juist inzet voor vernieuwing.

Ommen Leeft dus werkelijk. En ja, nu komt het ook nog eens allemaal op tv, met een eigen TV-zender: Vechtdal Leeft TV! Nieuw talent dient zich alweer aan, zoals Ad Lagas als onze eigen Gert-Jan Dröge en Maurits von Martels als voetbalverslaggever. Ik hoop jullie nog veel vaker te zien schitteren in de spotlights. De feestjes zijn nog lang niet voorbij trouwens. Op 1 oktober laat heel Ommen zien wat ze in huis heeft op Ommen Life 2011. Dit bijzondere evenement, dat alweer voor de 4e keer wordt gepresenteerd is een wel heel speciale door de samenwerking van gemeente, HVO, modewinkels en horeca, maar vooral door de inwoners zelf. Alle talenten van Ommen zijn op 1 oktober te zien, proeven, horen en voelen.

Ommen verandert in een stuiterend tempo dat mij bijzonder aanspreekt, zowel technisch als ook emotioneel. En met steeds meer krachtige samenwerking en warme contacten met buurgemeenten Dalfsen en Hardenberg staat ons een prachtige toekomst te wachten, al zullen we Henry Polman van de Gemeente Ommen moeten missen. Mede dankzij hem zijn veel evenementen die onmogelijk leken toch mogelijk geworden. Dank Henry! We wensen je veel succes met je nieuwe job! Blijf de Stuiterbal volgen op Twitter via @destuiterbal.

Stuiterbal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.