strijkveen en koggel pakken punten

Gerrit Koggel pakte tien punten in het stableford klassement met een ronde van 57 slagen, goed voor 38 stablefordpunten. Hiermee was Gerrit de enige deze avond die zijn handicap naar beneden speelde en zich dus niets aantrok van de wind en regen deze avond.

Gerrit Tempert pakte in het stableford klassement negen punten evenals Diny Fransen na hun respectievelijke ronden van 64 en 65 slagen. Gerrit pakte hierdoor de kop in het tussenklassement bij de senioren en staat nu op kop met 71 punten, twee punten op Harry Eshuis die weer drie punten voor staat op Herman Scholten.

Maar ook Jan Hekman en Wim Grondman (64 punten), Henk Bendijk (63 punten) en Jan Nekkers (61 punten) doen nog mee voor de podium plaatsen. Diny Fransen deed goede zaken en komt nu op vijf punten van de koploper in het klassement Anja Duerink die deze week geen punten scoorde. Gerrit Koggel pakte ook negen punten mee in het strokeplay klassement voor zijn ronde 57. Jos Harmsen pakte acht punten ronde 58 en zeven punten waren hier voor Jan Hekman ronde 59 en zes punten voor Bert Duerink en Herman Scholten na hun ronden 63. In het algemeen tussen klassement staat Hans Strijkveen op kop met 178 punten, Jos Harmsen heeft 168 punten en Herman Scholten 161 punten.

Zie www.nppb.nl voor de volledige uitslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.