stichting welzijn ouderen lemelerveld beweegt

Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld houdt op donderdag 8 september, tijdens de openingsweek, een “open” les van de Tai Chi in de ruimte van de bibliotheek. Deze sport is voor iedereen toegankelijk en kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. Wil je graag kijken of wil je meedoen, dan ben je van harte welkom op donderdagmorgen 8 september ’s morgens om 9.10 uur in Kulturhus de Mozaïek. Voor meer informatie kun je bellen met het kantoor van SWOL, tel: 372882

Nordic Walking

Woensdag 7 september starten SWOL weer met Nordic Walking. Het vertrekpunt is om 13.15 uur bij Kulturhus de Mozaïek. Vanuit hier gezamenlijk met auto’s naar het startpunt van de wandeling. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Voor meer info kun je contact opnemen met de heer Smeenk, (0572) 371561

Stijldansen

Woensdag 14 september begint het nieuwe seizoen van het stijldansen. Dans je graag en houd je ook van gezelligheid, kom dan op woensdagmorgen om 9.15 uur naar Kulturhus de Mozaïek en doe mee. Voor meer info kun je contact opnemen met de heer Van de Vegt, (0572) 372233