Home / archiefcentraal / start van vlooienmarktseizoen in balkbrug

start van vlooienmarktseizoen in balkbrug

In de prachtige ruime accommodatie van het manege complex De Diamanthal wordt voor de eerste maal dit seizoen weer een vlooienmarkt georganiseerd door een grote groep vrijwilligers van de verschillende paardensport verenigingen. Vele tientallen standhouders, velen komen hier al jaren, bieden een grote variatie aan gebruikte, antieke, overtollige en allerlei goederen, curiosa en prullaria te koop aan, meestal voor weinig.

De gezellige sfeer, vanwege de niet commerciële opzet, een ruime gratis parkeerplaats, en de lage toegangsprijs, maken een bezoek zeker de moeite waard. Koffie en snacks zijn voor een billijke prijs verkrijgbaar. De markt is geopend voor bezoekers van 8.00 uur tot 13.00 uur. Toegangsprijs € 1.00, de kinderen zijn gratis. Voor meer informatie: 0529-484034 of www.diamanthal.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.