Home / archiefcentraal / sportcafe in den ham

sportcafe in den ham

Op woensdag 5 oktober houdt de vv Den Ham een bijzondere avond voor al haar sponsoren en vrijwilligers. Het clubhuis wordt dan omgetoverd in een bruisend sportcafé, waarin enkele spraakmakende panelleden zitting hebben.

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman, zijn Heracles Almelo-collega Jan Smit en betaald voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis gaan onder leiding van presentator Eddy van der Ley in op de meest uiteenlopende ontwikkelingen in het voetbal. Zij zullen tevens spreken over hun persoonlijke ervaringen in het bijzondere wereldje. De aftrap van het sportcafé is om 20.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.