Home / archiefcentraal / slotviering jubileumjaar st brigitta ommen

slotviering jubileumjaar st brigitta ommen

korenfestivals, fiets- en wandeltocht, autopuzzeltocht, sponsorloop en een muziekavond met de ‘Stuwzangers’. Activiteiten waarin de gekozen slogan ‘Samen Kerk, Samen sterk’ op diverse manieren tot uitdrukking gekomen is. Tevens is er een jubileumboek gemaakt van de afgelopen 150 jaar ‘De Heilige Brigitta in Ommen’. Iedere parochiaan heeft hiervan een exemplaar ontvangen.

De slotviering op18 september is om 10.00 uur, waarin Vicaris Cornelissen voorgaat. Ook alle vier koren van de geloofsgemeenschap zullen deze viering muzikaal ondersteunen. Hierna is er een gezellig samenzijn en wordt het jubileumjaar afgesloten.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.