slotviering jubileumjaar st brigitta ommen

korenfestivals, fiets- en wandeltocht, autopuzzeltocht, sponsorloop en een muziekavond met de ‘Stuwzangers’. Activiteiten waarin de gekozen slogan ‘Samen Kerk, Samen sterk’ op diverse manieren tot uitdrukking gekomen is. Tevens is er een jubileumboek gemaakt van de afgelopen 150 jaar ‘De Heilige Brigitta in Ommen’. Iedere parochiaan heeft hiervan een exemplaar ontvangen.

De slotviering op18 september is om 10.00 uur, waarin Vicaris Cornelissen voorgaat. Ook alle vier koren van de geloofsgemeenschap zullen deze viering muzikaal ondersteunen. Hierna is er een gezellig samenzijn en wordt het jubileumjaar afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.