serbonne ondernemersbeurs 2011

De Serbonne Ondernemersbeurs geeft ondernemers uit de gemeente Hellendoorn en omstreken (of ondernemers met specifieke interesse in de gemeente), de mogelijkheid hun producten en diensten onder de aandacht te brengen bij zeer een breed zakelijk publiek.

Voor bezoekers zal de beurs een uitgelezen kans zijn om te netwerken of om er eens kennis mee te maken. Netwerken is immers niet alleen heel nuttig, maar kan ook leuk en inspirerend zijn. Succesvol netwerken is een kwestie van geven en nemen. Wie netwerkt, bedrijft niet alleen ruilhandel op het gebied van kennis en relaties, maar benut ook kansen. Kortom: Een stevig netwerk van bedrijven is voor iedere ondernemer van groot belang.

Waarom deelnemen?

Elkaar leren kennen is de eerste stap om later zaken te kunnen doen. Iedere exposant krijgt twee dagen ruim de gelegenheid nieuwe klanten te ontmoeten en zakelijke contacten te leggen en te onderhouden. Het wordt een toegankelijke beurs die slechts een kleine investering vergt, en die zichzelf in een mum van tijd terug kan verdienen. De beursformule wordt jaarlijks aangepast met wisselende thema’s, interessante bijeenkomsten, productintroducties en andere noviteiten. Ben je ondernemer, wil je ook kansen benutten, kennismaken met nieuwe contacten en contacten met bestaande relaties verstevigen dan verwelkomt de organisatie je graag als deelnemend exposant tijdens de Serbonne Ondernemersbeurs. Kijk op www.serbonne.nl/ondernemersbeurs voor alle details en eventuele deelname

Wanneer: Donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2011.

Openingstijden: Donderdag van 13.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur. Entree is geheel gratis. Meer informatie over deelname: www.serbonne.nl/ondernemersbeurs

Contact: Serbonne Inspiratiepark, van den Bergsweg 3 in Nijverdal, 0548 616838 of info@serbonne.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.