Home / archiefcentraal / schik met bloemen bij groeienbloei

schik met bloemen bij groeienbloei

Maandag en dinsdagavond is voor deelnemers met enige ervaring terwijl op de dinsdag ook beginners kunnen deelnemen aan de cursus. Woensdagavond is het de beurt aan de gevorderden. Zij nemen eigen materialen mee en maken prachtige creaties naar aanleiding van een thema.

Hou je van bloemen en zoek je naar meer variatie, dan zijn deze cursussen een mooie en tevens erg gezellige gelegenheid, volgens bloemliefhebbers. Meer informatie is te verkrijgen via Betsie Grondman, 06 21656604. Inlichtingen en tevens mogelijkheid tot opgave via www.ommen.groei.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.