Home / archiefcentraal / schaakclub zwarte paard start schaakseizoen

schaakclub zwarte paard start schaakseizoen

Dit seizoen starten enkele jeugdspelers met het meespelen in de grote competitie. Ook zijn nieuwe (thuis)schakers van harte welkom, denk je erover om te komen schaken meld je dan aan voor donderdagavond bij Roel Boer, wedstrijdleider, te bereiken via 0529-452389 of henk Gaasbeek 0529-454232 of 454292. Bij tijdige aanmelding wordt je direct ingedeeld. Schaakniveau hoeft niet voldoende te zijn. De schaakclub schaakt in drie groepen waarin voor iedere schaker eer te behalen valt. Plezier en gezelligheid staat voorop, volgens de club.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.