promotie caravan en bezoek pvda

In het centrum van Ommen vindt, vandaag, vrijdag 2 september de traditionele uitgaansmarkt plaats. Ommense bedrijven en instellingen presenteren zich dan aan de bevolking en andere belangstellenden. De PvdA is daar ook met een stand vertegenwoordigd. Dit jaar echter wel op een heel bijzondere wijze.

De leden van de PvdA fractie hebben een caravan gepimpt en omgebouwd tot een rode aandachtstrekker en uitvalsbasis voor campagnes. De caravan wordt tijdens de uitgaansmarkt in Ommen onthuld en voor het eerst gebruikt. Tweede Kamerleden Lutz Jacobi en Jetta Klijnsma van de PvdA zullen omstreeks 15.30 uur ook een bezoek brengen aan de PvdA stand en zullen het in gebruik nemen van de promotie-caravan extra feestelijk maken. De PvdA Ommen is heel blij met het bezoek van deze Tweede Kamerleden.

Naast aandacht voor Ommen zullen de Tweede Kamerleden vragen van burgers en belangenbehartigers beantwoorden over landelijk beleid van de PvdA. De PvdA is in Ommen niet in het college van B&W vertegenwoordigd en de PvdA is in de oppositie. De PvdA is net als het college van mening dat ook in Ommen moet worden bezuinigd, maar dat dit niet ten koste mag gaan van de zwaksten. De PvdA neemt wel haar verantwoordelijkheid, maar maakt daarbij andere keuzes dan het college van B&W. Dit wordt tijdens de uitgaansmarkt aan belangstellenden ook toegelicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.