Home / archiefcentraal / podium voor akkerman en huzen ag85

podium voor akkerman en huzen ag85

Bij de Ketelhavenloop in Dronten namen drie AG-ers deel aan de wedstrijd over de tien kilometer. Bert de Boer liep 36.20 minuten, Harold Kruidhof 38.16 en Harm Dunnink 47.17 minuten. Bij de Aqua Klimcross in Sibculo, onderdeel uitmakend van de Snelle Jelle Drekraces, lopen de deelnemers over een parcours van zandhellingen en water, veel modder dus. Bij de wedstrijd over 12 km haalden twee AG-ers het podium. Van de heren tot 40 jaar was Erwin Akkerman de snelste. Hij zette een tijd neer van 50.41 minuten. De tweede plaats was voor Michiel Huzen, hij liep 52.30 minuten. Jan Dunnink werd vierde in 1.08.52.

Bij de Lichtstadloop in Gramsbergen liep Jan Beldman de wedstrijd over 5,5 kilometer in een tijd van 20.38 minuten. Hij werd hiermee eerste in het klassement 50plus. Aan de laatste van de negen Brinklopen in Diever namen drie AG-ers deel aan de 5 kilometer. Albert de Boer liep 20.59, Gert-Jan Ubels 22.29 en Jan Dunnink 22.47 minuten. Bij de Alke-loop in Alteveer-Kerkenveld liep Albert Mussche de 10 km in 38.31 minuten.

In Ruinerwold werd de DijkhuizenRun georganiseerd. Op de 5 km behaalde Bert de Boer de tweede prijs. Hij liep 16.51 minuten wat voor hem een persoonlijk record betekende. Bij de heren 50+ won Harm Kooiker de tweede prijs. Hij liep 18.41 minuten. Jan Beldman liep 19.40, Henk Akkerman 21.25 en Albert Holtland 21.59 minuten. Bij de wedstrijd over 10 kilometer liep Harold Kruidhof 37.26 minuten. Erwin Akkerman liep 37.43 minuten. Aanstaande zaterdag zal een team van AG ’85 deelnemen aan de estafette bij de RUN 100 km in Winschoten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.