out of the blue zoekt mannen

Onder leiding van Rineke Marwitz heeft het koor zich ontwikkeld tot een koor dat naast het zingen van de juiste noot ook wil laten zien wat een lied met je kan doen. Dit wordt bereikt door expressie en visuele uitingen. Aan het begin van het seizoen houdt het koor speciaal voor mannen een open repetitieavond. Deze zal zijn op 15 september.

Vanaf 20.00 uur zijn de mannen van harte welkom, om te komen kijken, sfeer te proeven en uiteraard om mee te zingen. Vrouwen zijn op deze avond ook van harte welkom, maar doordat de vrouwen stemgroepen vol zijn komen zij bij eventuele belangstelling op de wachtlijst, tenzij je een man meeneemt.

Volgens de zangvereniging is nu het moment om in te stappen. Het koor is druk bezig met de voorbereidingen voor het ‘Wereldkerstconcert’ op 16 december 2011 in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen. Deze voorstelling staat in het teken van kerstmuziek uit de hele wereld met traditionele kerst liederen uit Polen, Mexico en Zuid-Afrika. Naast Out of the Blue zal ook kinderkoor De Nachtegaaltjes een optreden verzorgen. Ga voor meer informatie naar: www.blueonline.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.