Home / archiefcentraal / open dag bierbrouwerij de pauw

open dag bierbrouwerij de pauw

Bierbrouwerij De Pauw in het Eerder Achterbroek, tussen Ommen en Den Ham, is één van de ruim 60 leden van het KBC. Na een tijdelijk verblijf van vier jaar in Den Ham is Bierbrouwerij De Pauw terug binnen de gemeentegrenzen van Ommen. In een voormalige boerenschuur op het erf van Boerderij de Meulenhorst in het Eerder Achterbroek worden sinds april van dit jaar vijf speciaalbieren gebrouwen variërend van zeer fris witbier tot zwaardere en donker.

Op afspraak worden rondleidingen en proeverijen aangeboden. Op zaterdag 24 september tussen 12.00 uur en 18.00 uur houdt Pauw een open dag. Je komt er met de auto via de N341, de weg Ommen – Den Ham, ga bij hectometerpaaltje 3,2 de zandweg in en rij dan nog één kilometer verder. Info www.pauwbier.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.