Home / archiefcentraal / op zoek naar vrijwilligerswerk en vrijwilligers

op zoek naar vrijwilligerswerk en vrijwilligers

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan en biedt weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties. Veel mensen zijn op zoek naar vrijwilligerswerk in de sport, zorg, het onderwijs of de welzijnssector, omdat ze iets willen doen voor onze samenleving en hun tijd goed en zinvol willen besteden. Mensen zetten zich als vrijwilliger in, omdat ze er plezier aan beleven. Ze doen sociale contacten op en kunnen zich persoonlijk ontplooien.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze samenleving

Aan het begin van een nieuw seizoen vragen veel vrijwilligersorganisaties zich weer af of zij voldoende bestuursleden hebben en voldoende vrijwilligers voor de verschillende activiteiten en commissies.

Vrijwilligersorganisaties kunnen niet zonder vrijwilligers

Ben je op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Bij het Vrijwilligerssteunpunt Ommen kun je je inschrijven als vrijwilliger en de vacatures voor vrijwilligerswerk melden.

Het Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het WMO loket de Spil aan de Chevalleraustraat 16 in Ommen en is bereikbaar via vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl of telefonisch: 0529-453244. Je kunt ook kijken op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.