Home / archiefcentraal / ommermannenkoor gaat op reis

ommermannenkoor gaat op reis

Na het concert, gaat het Ommermannenkoor zich verder voorbereiden voor deelname aan de Ommer Music happening welke in november gehouden zal worden en het jaarlijks Kerstconcert. Het koor, met onder leiding van dirigent en musicus Gezinus M. Veldman, heeft een geheel ander uitstraling gekregen is op zoek naar nieuwe leden. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om de wekelijkse repetitie in zalencentrum de Kern aan de bouwstraat in Ommen te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.ommermannenkoor.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.