Home / archiefcentraal / nominatie erik van duren voor vrijwilligersprijs

nominatie erik van duren voor vrijwilligersprijs

Dat loopt beter af als iedereen op hem stemt, die vindt dat hij dit heeft verdiend, want dat heeft hij in die ruim 30 jaren bij de SMON. Erik is bekend met al het werk, verzorgt de consumpties bij tal van evenementen, bv. dagkamperen en de timmerweek, ook is hij mede leiding van de kinderdisco’s, is teller bij sportevenementen, vakantieactiviteiten, bezorgt wekelijks de post van de SMON, hangt affiches op enzovoorts.

Kortom: hij heeft veel ervaring en in tal van de vergaderingen brengt hij die in. Ook voor andere (sport)verenigingen is Erik actief. Erik en de SMON in een goed daglicht zetten? Stem dan op hem tot 23 sept. 10.00 uur, via www.ovp2011.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.