Home / archiefcentraal / nilgun yerli over liefde haat en vertrouwen

nilgun yerli over liefde haat en vertrouwen

Henk staat in de gang, maar Henk staat niet gewoon in de gang. Henk heeft zijn jas aan en een koffer in zijn hand. Henk gaat weg voor langere tijd. Misschien wel voor altijd. Zijn vrouw vraagt: “Henk, weet je het zeker?” Henk weet het niet zeker meer.

Nilgün Yerli bezocht vijftien landen om te onderzoeken wanneer de liefde in haat verandert en de mensenrechten worden geschonden. Dit naar aanleiding van het boek van Boris Dittrich: Elke liefde telt. Haar programma Weer met Henk gaat over liefde en teleurstelling, over vergeving en vertrouwen. Als het vertrouwen verdwijnt, neemt angst de macht over. En als angst je leidsman wordt, ligt eenzaamheid op de loer volgens Yerli. Zijn we het vertrouwen kwijt? In elkaar, in de politiek, in de liefde en sommigen zelfs in het leven? De voorstelling begint om 20.15 uur.

Speciaal voor senioren die liever niet alleen naar het theater gaan of geen vervoer hebben, is Theater Carrousel aangesloten bij Stichting Vier het Leven. Onder gezellige begeleiding kunnen liefhebbers tegen een kleine meerprijs naar het theater. Vier Het Leven zorgt voor vervoer, begeleiding, eersterangs kaarten, gezelschap en consumpties.

Kijk voor het kopen van kaarten á 18 euro op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl, bel 06-20691091 of koop de kaarten bij de VVV Ommen tel. 0529-451638. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop. Gebruik maken van Vier het Leven? Bestel de kaarten dan niet via het Theater Carrousel, maar bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur met Vier Het Leven via 035-5245156.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.