nieuwsgierigen nemen kijkje bij exel

Veel mensen trokken er op deze zonovergoten dag op uit om van deze gelegenheid gebruik te maken. Er heerste de hele dag een gezellige drukte en de familie Exel is zeer verheugd over de grote belangstelling en de vele positieve reacties.

Het bedrijfspand, waaronder een compleet ingerichte timmerfabriek, werd uitgebreid met twee productiehallen, een hal voor materiaalopslag, een spuitinrichting en een instructieruimte. Tevens is het machinepark volledig gemoderniseerd zodat het bedrijf weer volledig klaar is voor de toekomst.

Na het open huis was er een receptie voor genodigden ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Izaak Mark, Jan Hendriks, Will van der Vegt en Gerrit Schutte. Ook was er gelegenheid om Jan ter Wijlen en Gerard Kappert uit te zwaaien. Zij gaan beiden genieten van hun vroegpensioen.

Exel Lemele Bouwgroep, en zeker ook de actief betrokken medewerkers, kunnen terugkijken op een geslaagde dag en ook na het Open Huis staan de deuren dagelijks open om jou van dienst te kunnen zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.