nieuwe locatie weekmarkt nieuwleusen

Op zaterdag 1 oktober verhuist de weekmarkt in Nieuwleusen definitief van het Westerveen naar de locatie Grote Markt. Wethouder Klaas Agricola schenkt persoonlijk een kop koffie in (of een glas ranja) voor de bezoekers van de markt op deze nieuwe locatie.

Van 10.00 tot 12.30 uur is hiervoor een kraam ingericht op de Grote Markt. Kinderen kunnen ook een gratis suikerspin krijgen. De markt wordt gehouden van 08.00 tot 12.30 uur. Per oktober zijn de volgende branches vertegenwoordigd: brood & banket, snijbloemen, slagerijproducten, groenten en fruit, kaas en zuivel, vis, noten en dameskleding. De viskraam blijft, net als op het Westerveen, als enige kraam tot vijf uur staan. Met de verhuizing naar een vaste locatie komt een eind aan de jaarlijkse locatiewisseling van de markt in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.