nieuwe hekken voor de mars

Geld voor nieuwe hekken was nog niet gevonden tot de aanvraag bij de F.E. Baron Mulertstichting werd gedaan. De goedkeuring volgde snel en de hekken konden worden besteld. Afgelopen week hebben de vrijwilligers van De Mars het laatste hek geplaatst tussen de dierenweiden. Daarom kwam, namens de stichting bestuurslid Roos ter Beek, voorzien van de ceremoniële cheque, een kijkje nemen.

“Ik werd hartelijk ontvangen door enthousiaste vrijwilliger Egbert Meilink. Hij heeft me uitgebreid verteld en laten zien wat men op de stadsboerderij doet en wat de toekomstplannen zijn. De verzorging van de dieren, de terreinen, de gebouwen en hokken kost best veel tijd en geld. Echt knap, wat ze hier doen.” aldus Roos ter Beek. “Persoonlijk vind ik het ook heel bijzonder dat ze als vrijwilligersorganisatie zelfs een erkend leerbedrijf zijn, dat vergt immers ook nog weer extra tijd voor cursussen en dergelijke”.

Het bestuur van de F.E. Baron Mulertstichting sprak de bezoekdagen die de Mars organiseert voor de peuterspeelzalen, kinderopvang en basisscholen en de stagemogelijkheden voor middelbare scholieren ook bijzonder aan. De Mulertstichting sponsort doelen in de gemeente Ommen die inwoners ten goede komen op het gebied van gezondheidszorg en aanverwante terreinen. Dit najaar zal er weer een subsidieronde worden gehouden, dus laat de Ommer verenigingen en stichtingen die op deze terreinen werkzaam zijn de huis-aan-huis-bladen goed in de gaten houden. “Daarin zullen we op de gemeentepagina binnenkort weer een aankondiging plaatsen,” meldt ter Beek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.