nieuwe gymgroepen bij gvo

Het is een gezellig gymuur met als motto “niets moet, alles mag!”. Op donderdagavond van 20.45 tot 21.45 uur kunnen de dames zich helemaal uitleven op de mooie toestellen van GVO.

Het gymuur is begonnen als recreatiespringgroep maar is inmiddels veranderd in een echt ouderwets gymuur waarbij ook de evenwichtsbalk en de brug niet worden geschuwd. Op woensdagmiddag 27 september gaat een andere nieuw springgroep van start. De Jumping Kidz groep is bedoeld voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar die voor hun plezier een uurtje willen springen. Geïnteresseerden kunnen van 17.00 tot 18.00 uur komen kijken of meedoen in sporthal de Slaghen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.