na inspanning komt ontspanning

Overal kwamen de fietsers vandaan: Volendam, Alkmaar, Texel en nog vele andere plaatsen, om aan deze vierdaagse mee te doen. Bij aankomst bij de Zandstuwe in Rheeze werden de fietsers muzikaal onthaald door de Stuwzangers. Het eerste optreden was om 13.30 uur, waarna er nog twee sessies volgden. Driemaal was er in de grote zaal geen zitplaats meer te krijgen. Ondanks de inspanning van het fietsen was er nog genoeg energie over om met de Stuwzangers mee te zingen en te dansen. Ook de zangers en muzikanten uit Vilsteren genoten van dit enthousiaste publiek.

Het shantykoor de Stuwzangers zong deze week al eerder in Rheeze. Dinsdagavond 6 september vond een prachtige avond plaats voor 55-plussers bij Camping De Kleine Beltjes. Het succes van de zaterdag daarvoor (het Vilsterse koor was eerste geworden tijdens groot shantyfestival in Woudenberg) kreeg nog even de volle aandacht, want het koor werd gehuldigd in de vorm van een geweldige bos bloemen richting de dirigent.

Een drukke week met maar liefst vier optredens en een repetitieavond werd dus afgesloten met een drietal optredens tijdens de Vechtdalfietsvierdaagse in Rheeze nabij Hardenberg.

Kijk op www.destuwzangers.nl voor meer informatie over de Stuwzangers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.