miniworkshop ontdek je talent groot succes

De workshops, die los staan van elkaar, zijn gericht op het verhogen van persoonlijke effectiviteit, door meer inzicht in het eigen gedrag en dat van anderen te krijgen. Iedereen heeft verschillende stijlen en denk- en werkwijzen. In samenwerkingsverbanden botsen die vaak met elkaar, terwijl ze elkaar ook positief kunnen beïnvloeden, mits daarvoor het juiste inzicht aanwezig is. Henk Buitelaar van HBTA maakt al jaren met veel plezier en goede resultaten gebruik van Insights Discovery, een kleurrijke methode die inzicht geeft in onbewuste persoonlijkheid en drijfveren.

Het aantal deelnemers was niet groot, juist daardoor konden Henk en Ingrid veel aandacht besteden aan de aanwezigen. Vanwege de ontspannen en vertrouwelijke sfeer die meteen gecreëerd werd door de workshopgevers, kwamen al snel persoonlijke verhalen naar boven. De reden waarom de deelnemers hadden ingeschreven voor de workshop waren in grote lijnen dezelfde: persoonlijke groei en uitzoeken wat de eigen sterke en zwakke punten zijn.

Henk Buitelaar en Ingrid Bijker werkten uitstekend samen om dat te bereiken. Er werden handvatten aangereikt om de communicatie in werk en relaties te verbeteren. Na een inspirerende avond hadden de meesten beter inzicht in zichzelf en anderen gekregen. De reacties van de deelnemers waren allemaal van dezelfde strekking: “Leuk en zeer leerzaam! Hier heb ik echt iets aan! Ik weet nu welke kant ik op kan”.

Op woensdag 19 oktober en 16 november zijn de volgende workshops. Inschrijven kan via info@hbta.nl of 06 – 27 87 87 03

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.