Home / archiefcentraal / mindfulness voor 55ers

mindfulness voor 55ers

“We oefenen mindfulness, oftewel opmerkzaamheid door eenvoudige bewegings-, adem- en waarneemoefeningen”, aldus de organisator. Bij Mindfulness gaat het erom zonder oordeel opmerkzaam te zijn naar alles dat zich op dit moment voordoet in lichaam, denken en gevoel. Dit draagt bij aan betere ontspanning van lichaam en geest.

De training wordt gegeven op donderdagmiddag 22 en 29 september, 6 oktober en woensdagmiddag 12 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur in de activiteitenruimte van landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, in Dalfsen. De kosten bedragen € 12,50. Deze cursus is bestemd voor 55+ers in Dalfsen, Ommen en Nieuwleusen. Wil je informatie of wil je je aanmelden dan kun je contact opnemen met landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 0529-434570.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.