met g voetbal is plaatje compleet

Wethouder Co Scheele vond dat met het G voetbal het plaatje in Ommen compleet is. Met twee stropdassen om (geel-zwart en blauw-wit) vond hij dat. ,, We hadden al senioren, junioren, dames, meisjes en pupillen voetbal, met het G voetbal is het plaatje compleet, nu nog één keer kleur stropdas”. Burgemeester Mittendorff haalde tussen alle mensen Jan Warmelink , die overal voor te vinden is, naar voren en Jan mocht het nieuwe tenue showen. Daarna maakte hij sponsor Flater bekend, die op het shirt zal komen te staan. Daarna was het aan de spelers, die het veld op mochten om tegen het G team van Hardenberg te spelen. Onder veel enthousiasme werd er gespeeld, waarbij de ene wat fanatieker is dan de ander. Na een paar minuten lag onder luid gejuich de eerste bal al in de winkelhaak. René Offringa van Hardenberg is nog even enthousiast als tien jaar terug. ,, Het is zo mooi om al die blije gezichten te zien. De mensen genieten zo van het spelletje”. Na afloop kon iedereen zich te goed doen aan een broodje kaas of ham. Eén van de spelers liep wat heen en weer langs de tafel maar miste iets. ,, Waar zijn de kroketten”, klonk het hard door de kantine. Carles Bemboom riep keihard. ,, Ik gooi er wel een paar in de frituur. Jij krijgt een kroket als je dat wilt”. Het was het einde van een zeer geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.